Marcus Rashford har tidligere været en tur forbi operationsbordet for at få ordnet sin skulder. I længere tid har der været rygter om, at han igen skal opereres, da han bøvler med en ny skade i samme region.

LÆS OGSÅ: Nu melder Ed Woodward ud om Solskjær

Det er dog ikke noget, han selv har haft lyst til at åbne op om. På pressemødet forud for opgøret mod AC Milan i Europa League, forsøgte den fremmødte presse ellers at få englænderen til at åbne op.

“Jeg fokuserer bare på den næste kamp, og det er den måde, jeg klarer det på. Hvad der så skal til efter det, det må vi tage til den tid. Mit fokus er nu er at være klar til kampene,” lød det fra Marcus Rashford på pressemødet.

På det seneste har flere medier og fans spekuleret i, hvorvidt Marcus Rashford skal opereres, når sommerens EM-slutrunde er overstået.

Den engelske angriber sad over, da United spillede 1-1 mod AC Milan i sidste uge, men denne gang er han igen klar til kamp, hvilket også gør sig gældende for Paul Pogba. På pressemødet gav han desuden udtryk for, at målet var at vinde turneringen.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Flere spillere klar til Milan-opgør – men ikke Cavani

“Det er målet efter, at vi uheldigvis røg ud af Champions League. Der duer ikke med noget mindre end det, og jeg ved at manageren, trænerstaben og resten af spillertruppen heller ikke vil være tilfredse med andet. Vi kommer til at gøre vores bedste for at vinde turneringen,” sagde han.