Marcus Rashford er tæt på at tangere en 56 år gammel Manchester United-rekord, der i sin tid blev sat af Bobby Charlton. Dette har han opnået, efter at han scorede i opgøret mod Real Sociedad i Europa League.

LÆS OGSÅ: Tidligere Manchester United-spiller risikerer fængsel

Rashford sendte her bolden i nettet til 3-0 i det første af to opgør mod spanske Real Sociedad. Målet blev scoret, efter at være blevet spillet fri af Fred i det 64. minut.

Den 23-årige kan nu bryste sig af at have scoret 17 mål i 32 kampe i denne sæson. Syv af disse mål er blevet scoret i europæiske turneringer, hvilket har medført, at han nu er tæt rekorden sat af den legendariske tidligere Red Devils-stjerne Charlton.

Rashford scorede seks mål i gruppespillet til Champions League, mens hans seneste mål mod Real Sociedad har medført, at han nu bryster sig af at have scoret syv mål på tværs af alle europæiske turneringer i 2020/21.

Charlton var den seneste engelske spiller, der opnåede denne bedrift i den røde trøje.

LÆS OGSÅ: Barca-legende: Messi har spillet sin sidste Champions League-kamp på Camp Nou

Hertil bør det også nævnes, at Borussia Dortmunds Erling Haaland er den eneste spiller, der har scoret flere mål i europæiske turneringer, end Marcus Rashford. Han har nemlig scoret otte mål, hvilket omfatter to mål i deres seneste Champions League-sejr over Sevilla onsdag.