Vi skal flere år tilbage, for at finde frem til Mario Balotelli storhedstid. Det er en tid, der for længst er et overstået kapitel for det italienske vidunder. Til trods for hans store potentiale, fik han aldrig den karriere, som mange havde spået, at han ville få.

LÆS OGSÅ: Carragher: “Den mest overvurderede spiller jeg nogensinde har set”

Det er der flere årsager til, men det er dog i høj grad noget, der er forårsaget af, at han har en meget farverig og kontroversiel persona. Det har nemlig flere gange været med til at bringe ham ud i problemer.

Den italienske angriber har stået uden klub siden Brescia brød med ham i sommers. Nu ser det dog ud til, at Mario Balotelli har fundet et nyt sted at spille fodbold. Tiden må dog vise, om det er den rette klub for ham.

Han har nemlig fået en plads på Serie B-holdet AC Monza, der er ejet af den mindst lige så kontroversielle Silvio Berlusconi. Det er dog ikke på en langvarig aftale, da den oprindelige kontrakt kun løber resten af sæsonen ud. Det har klubben meldt ud på deres officielle profil på Twitter.

LÆS OGSÅ: Pirlo hævder, at Lionel Messi har et mentalt problem

I AC Monza kan Balotelli blandt andet se frem til at blive holdkammerater med danske Christian Gytkjær, ligesom den ghanesiske Kevin-Prince Boateng også er blevet hentet til den storsatsende Serie B-klub. Spørgsmålet er, om det er den rette klub for Balotelli, som måske kan få ham tilbage på rette kurs.