FC Barcelona havde muligheden for at rejse sig mod Cadiz, efter man led et hårdt nederlag til Paris Saint-Germain i Champions League på hele 1-4. Det blev dog ikke resultatet, som man havde håbet på, da man spillede 1-1.

LÆS OGSÅ: Barcelona får konkurrence fra Juventus i jagten på hollænder

Cadiz udlignede på et straffespark i kampens døende minutter, og Barcelona-spillerne har fået en hård dom i kølvandet på kampen. Det gælder især Martin Braithwaite, som startede på bænken, men blev skiftet ind efter 65. minutter.

Han spillede dog en mareridtskamp ifølge medierne i Spanien.

“Han fik den sidste halve time til at vise sig frem som Griezmanns erstatning, men han viste ingenting. Danskeren var usynlig og spillede ingen rolle i kombinationsspillet,” skriver Marca.

I artiklen fik læserne muligheden for at rangere Barcelona-spillernes præstationer, og det var såmænd kun Busquets, Griezmann og Lenglet, der fik en værre karakter. Braithwaite har i et andet medie fået karakteren to ud af ti, hvor kun Lenglet har fået en lavere karakter.

“Braithwaite kom aldrig i gang. Han sov i alle de situationer, hvor hans tilstedeværelse var nødvendig,” skrev ElDesmarque om præsentationen.

FC Barcelona ligger aktuelt på tredjepladsen i La Liga, hvor man har otte point op til Atlético Madrid, der indtager førstepladsen. Det er dog nu en realitet, at Barcelona kan blive skubbet ned på fjerdepladsen, hvis Sevilla, som lige nu ligger på fjerdepladsen, vinder deres kamp mod Osasuna.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

FC Barcelona har muligheden for at revanchere den dårlige kamp mod Cadiz, når man onsdag møder Elche FC.