Det blev ikke til meget spilletid for Martin Braithwaite i Copa del Rey-semifinalen mod Sevilla. Her blev han nemlig skifte ind i det 89. minut. Alligevel endte han med at blive den helt store helt, da han satte panden på bolden og gjorde det til 3-0 i den forlænge spilletid.

LÆS OGSÅ: Spansk avis: “Kan blive et vendepunkt for Barcelona”

Det har medført, at han har fået stor ros fra flere sider. Og ikke nok med det, er han endda også blevet sammenlignet med flere Barca-legender.

“En af aftenens helt for Barcelona. Han scorede det mål i den forlængede spilletid, der vendte om på det,” skrev den spanske avis Marca om Martin Braithwaite.

Den spanske avis Sport har givet ham karakteren syv ud af ti, hvortil de skriver, at han ‘fører til ekstase’, mens AS kalder ham for en ‘uventet helt’. På Twitter er han endda blevet sammenlignet med den tidligere Barca-stjerne Ronaldo:

Faktisk er Ronaldo ikke den eneste legende, han er blevet sammenlignet med. Hos den spanske avis Mundo Deportivo er han nemlig blevet sammenlignet med den svenske legende Henrik Larsson, da de kalder ham for en ‘lommeudgave af Larsson’.

LÆS OGSÅ: Braithwaite roser holdkammerat: Han blev den største helt

Efter sejren på 3-0 over semifinalen i Copa del Rey, har FC Barcelona sikret sig en plads i finalen. Finalen i Copa del Rey bliver spillet den 4. april.