I en overbevisende forestilling på Tony Macaroni Stadium sikrede Celtic sig en vigtig 3-0 sejr over Livingston, hvilket placerede dem tilbage på toppen af den skotske Premiership.

Kampen, der fandt sted påskesøndag, blev en demonstration af Celtics dominans, selvom alle målene kom i anden halvleg.

Kampens første mål faldt i det 49. minut, da Livingston-spilleren Jamie Brandon uheldigvis sendte bolden i eget net. Herefter fortsatte Celtic med at presse på for at udbygge føringen. Den portugisiske midtbanespiller Paulo Bernardo øgede til 2-0 i det 71. minut efter et flot samspil, og Matt O’Riley cementerede sejren med holdets tredje mål i det 82. minut.

Celtic viste fra start en taktisk overlegenhed og dominerede boldbesiddelsen gennem hele kampen. Dette blev understøttet af statistikker, der viste en overvældende boldbesiddelse på 76% til Celtic mod Livingstons 24%.

Trods en hårdt kæmpet første halvleg, hvor Celtic blev nægtet et straffespark efter en klar forseelse mod Kyogo Furuhashi, bevarede holdet fokus og tålmodighed.

Reo Hatate fortjener særlig omtale for sin præstation i midtbanen. Efter at have været ude med en skade siden januar, vendte han tilbage til startopstillingen og spillede en nøglerolle i holdets sejr. Hans bidrag på midtbanen, sammen med O’Rileys målfarlighed og Bernardo’s tekniske færdigheder, illustrerer den kvalitet og dybde, som Celtic råder over.