Mauricio Pochettino har afsløret, at han var tæt på at have Lionel Messi til rådighed i sin tid i Espanyol, mens han ikke ønskede at kommentere på rygterne om, at hans landsmand kan være på vej til Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Veron: Messi kan blive lokket til Serie A-klub af tidligere holdkammerat

Pochettino er tilbageholdende med at kommentere PSG’s interesse for Messi, men fortalte, at hvis ikke det var for en række imponerende præstationer forud for sæsonen fra Messi, da han var teenager, kunne de to argentinere have arbejdet sammen hos Barcas lokale konkurrenter.

“Messi til PSG? Ingen kommentar. Da jeg var i Espanyol eller Southampton, var min drøm at have de bedste spillere i klubben, og Messi var tæt på at blive udlånt til Espanyol,” forklarede den tidligere Tottenham-træner til El Larguero ifølge Goal.

“Handlen var godt fremskreden, men han leverede en fantastisk præstation på Trofeo Gamper før sæsonen, og det var slutningen på det.”

“Vi har mødtes gennem årene på steder som London eller i Italien. Vi deler begge kærligheden til Newells, da vi begge kom gennem deres akademi, og det er vores fælles bånd.”

“Jeg er opmærksom på alt, hvad der foregår (med Messi, red.). Jeg har holdt øje med alt fra West Ham til Valladolid, og i disse dage skal du holde øje med ethvert hold.”

Han rundede af ved at sige, at han ikke ønsker at udtale sig omkring Lionel Messi, da alt bliver blæst ud af proportioner.

LÆS OGSÅ: La Masia-talent håber på at få en lang karriere som FC Barcelona-spiller

“Jeg vil virkelig ikke tale om Messi, da alt derefter bliver blæst ud af proportioner,” lød det fra den argentinske PSG-træner.