I 3F Superligaen har man haft uhyre meget fokus på diverse VAR-kendelser, hvilket man igen oplevede, da Brøndby tørnede sammen med FC københavn.

LÆS OGSÅ: Brøndby-fan går viralt: Forever Jung

Det endte med, at Brøndby hev en 2-1-sejr hjem imod ærkerivalerne.

Det var blandt andet den ene af VAR-tjekkene, der medførte, at Brøndby fik tildelt et straffespark, da Jens Stage ramte Andreas Maxsø i hovedet med sin albue.

Maxsø blev naturligvis spurgt til straffesparker efter kampen, hvor han kunne fortælle, at han var i tvivl om, hvorvidt kontakten var nok til et straffespark.

“Det er svært at sige, om jeg var overrasket over nogle af VAR-kendelserne. Når man står på banen, så er det svært at finde ud af, om man er købt eller solgt. Jeg syntes, at på det straffe, som blev lavet på mig, der mærkede jeg en albue i hovedet. Igen var man dog i tvivl om, hvorvidt det var nok, men selvfølgelig var det rart, at den blev dømt.”

Han fortalte endvidere, at han Brøndby vandt, da de var kyniske foran målet, ligesom de havde marginalerne med sig til sidst.

“Første halvleg og kampen generelt var en rodet affære. Vi havde svært ved at blive farlige, men vi stod kompakt på banen, mens vi ventede på vores chance og var tålmodige, hvorefter vi puttede den ind på vores første chance. Afslutningen blev jo rodet med alle VAR-kendelserne, men der havde vi også marginalerne med os.”

LÆS OGSÅ: Messis agent likede Barcelonas Laporta-annoncering

Brøndby er tilbage på førstepladsen, da FC Midtjylland tabte til AGF.