Franske Kylian Mbappe har kontrakt med Paris Saint-Germain frem til sommeren 2022. Der har dog længe været rygter om, at han ikke har i sinde at forlænge aftalen med den franske storklub.

I stedet har han et ønske om at prøve sig af i en anden liga. Af denne grund har der også været tale om, at både Real Madrid og Liverpool kunne være potentielle nye klubdestinationer for den franske angrebsspiller.

Ifølge det franske medie Le Parisien er det dog særligt Premier League-klubben, der synes at trække i Mbappe.

Angiveligt er angriberen en stor beundrer af både Jürgen Klopp og Liverpools tilgang til spillet. Hvis det økonomiske aspekt ligeledes tiltaler franskmanden, kan han måske ende med at blive set i den røde del af Merseyside.

Tidligere har der tilmed været rygter om, at der allerede er blevet etableret en kontakt mellem Liverpool og Mbappe, da de eftersigende skulle have været i dialog om en mulig aftale.

Tilbage i september skrev L’Équipe, at Liverpool havde kontakte Mbappes lejr, eftersom de ønsker at hente ham til klubben i 2021. På dette tidspunkt vil han have et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Meget tyder dog på, at der bliver kamp om hans underskrift, eftersom Real Madrid endnu ikke har opgivet at hente angrebsstjernen til det spanske.