Kylian Mbappé var uden tvivl den helt store stjerne, da Frankrig formåede at vinde VM i 2018. Han står også nu i denne sæson noteret for 16 mål i 24 kampe, men han mener alligevel ikke, at han er stjernen på Paris Saint-Germain-holdet.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

Han fortæller nemlig nu, at han føler sig fint tilpas i en support-rolle for Neymar, som også har lært ham en masse.

“Neymar er den centrale del af projektet, og jeg er der for at hjælpe ham. Da jeg ankom til klubben, var jeg blot et ungt stjerneskud, som skulle tilkæmpe sig en plads. I hierarkiet er jeg bag ham, og jeg var endda også bag Edinson Cavani dengang. Jeg vil ikke glemme, hvordan han hjalp mig i starten,” siger han til France Football.

Mbappé lægger ikke skjul på, at Neymar er blandt dem, der har hjulpet ham allermest, når det gælder udviklingen af sit talent.

“Med Neymar lærte jeg en helt ny type fodbold. Og takket været ham havde jeg mulighed for at gøre mit spil rigere,” siger Mbappe, hvorefter han tilføjer.

“Han kan godt lide at gøre sig afhængig af andre angribere, spille med én berøring, to berøringer, og så beder han dig om at variere dine bevægelser og diversificere dit spil,” siger Mbappe.

Han er også sikker på, at han og Neymar kan tage niveauet til nye højder. Han mener sågar, at de blot er på 70 procent.

“Vi er på omkring 70 til 80 procent af vores potentiale. Jeg ved, vi kan gøre endnu mere,” siger han.

LÆS OGSÅ: Rasende Messi: “Hvad snakker du om, din idiot?”

Paris Saint-Germain ligger aktuelt på tredjepladsen i Ligue 1. De har dog blot ter point op til førstepladsen, hvor man finder Lille, men hvis Neymar og Mbappé skruer op på 100 procent, så napper de førstepladsen, og så bliver det også svært for FC Barcelona, som de skal møde i Champions League.