Kylian Mbappé har været rygtet væk fra Paris Saint-Germain denne sommer. Selv virker han dog endnu ikke til at være overbevist.

I et interview med CNN slår Kylian Mbappé fast, at han ikke forlader Paris Saint-Germain i januars transfervindue. Han bliver som minimum i klubben, indtil denne sæson er færdigspillet.

LÆS OGSÅ: De Ligt har særlig ‘Barca-klausul’ i sin Juventus-kontrakt

Ikke nok med det, så slog han fast, at han har en stor kærlighed til byen, fodboldklubben og fansene. Derudover gjorde han det også klart, at han har stor ambitioner for resten af sæsonen.

“Nej, ikke mig i januar, nej,” sagde Mbappé med et smil på læben, da CNN spurgte, om det var ham Carlo Ancelotti henviste til med sin udtalelser om transferaktivitet.

“Jeg er i PSG. Jeg er virkelig glad. Jeg vil afslutte sæsonen 100%. Jeg vil give alt, hvad jeg har for at vinde Champions League, ligaen og pokalen, og for at give al fornøjelsen til fansene, fordi de fortjener det. Jeg synes, jeg fortjener at vinde noget fantastisk med PSG.”

Herefter gav han en relativt tvetydig udmelding om sin fremtid. Han blev nemlig spurgt om, hvorfor han havde talt åbent om sin ambition om at skifte til Real Madrid.

“Jeg var ærlig. Jeg fortalte om en følelse. Jeg fortalte om, hvad jeg havde i mit hjerte,” lød det fra den 23-årige PSG-stjerne.

Efterfølgende sagde Mbappé dog, at han også vil være glad for at blive. Det indikerer, at han endnu ikke er 100% overbevist om et skifte til Real Madrid. Derfor kan det sagtens være, at han ender med at forlænge sin kontrakt med PSG.

LÆS OGSÅ: Krise i Barcelona: I alt fire spillere smittet med coronavirus

“Jeg tror ikke, at nogen vil sige noget dårligt om det, fordi det er en følelse. Det er personligt. Selvfølgelig er jeg glad for at blive (for at spille med Messi, red.), det er også min by (Paris, red.). Jeg er fransk. Jeg vil vinde alt i denne sæson,” sagde han.