I fodboldens verden er der få præstationer, der kan måle sig med det at nå en milepæl på 300 karrieremål.

Denne bedrift er netop blevet opnået af den franske fodboldstjerne Kylian Mbappé, der har nået denne imponerende tærskel hurtigere end både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Dette sker i en alder af blot 24 år og 333 dage, hvilket cementerer Mbappés position som en af de mest lovende spillere i sin generation.

Mbappés præstation er ikke blot bemærkelsesværdig i sig selv, men også i lyset af de legender, han har overhalet. Både Messi og Ronaldo var ældre, da de nåede 300 karrieremål, hvilket understreger den unge franskmands ekstraordinære talent.

Thierry Henry, en anden fransk fodboldlegende, har udtrykt sin beundring for Mbappé, idet han anerkender hans utrolige evner på banen. Henry, der nu er træner for Frankrigs U21-landshold, har rost Mbappé for hans målscoringsevner og assisttalenter, samtidig med at han anerkender, at der stadig er plads til forbedring.

Mbappés karriere har mange paralleller med Henrys egen. Begge spillere startede deres karrierer i Clairefontaine-akademiet, spillede på venstrekanten for Monaco, og vandt det franske mesterskab som teenagere.

Mbappé fulgte også i Henrys fodspor ved at vinde verdensmesterskabet i fodbold i sin første store turnering med det franske landshold i 2018, en bedrift Henry opnåede i 1998.