Mens en stor del af verdens fodboldklubber er økonomisk pressede som følge af coronaviruspandemien, skulle Paris Saint-Germain nu være klar til næsten at fordoble Kylian Mbappés løn.

LÆS OGSÅ: Barca-præsidentkandidat henter investering på 1,8 mia. kr.: Vil signe tre nye spillere

Det franske medie RMC skriver nemlig, at de franske mestre er klar til at tilbyde den 22-årige angriber en årsløn på hele 30 millioner euro, hvilket svarer til 223 millioner kroner. Det vil sige, at Mbappé vil komme til at tjene hele 4,3 millioner kroner om ugen, hvilket er svarende til intet mindre end 630.000 kroner om dagen.

Med sin nuværende kontrakt tjener Kylian Mbappé angiveligt 130 millioner kroner om året, hvilket er svarende til 2,5 millioner kroner. Derfor er der bestemt også tale om en mærkbar lønforhøjelse.

Hvis Mbappé formår at sikre sig en årsløn, der lyder på 223 millioner kroner, så er franskmanden næsten oppe på det samme niveau som Cristiano Ronaldo, da han tjener 230 millioner kroner om året i Juventus.

Ikke nok med det, så vil han også kunne bryste sig af at være bedre betalt end de bedst betalte spillere i Premier League, hvis man ser bort fra Gareth Bale, der dog også får betalt størstedelen af sin løn af Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Monaco slog PSG: Nu mobber de Barca på de sociale medier

The Guardian skriver, at Mbappés holdkammerat Neymar også tjener 30 millioner euro om året i Paris Saint-Germain. Der er dog ingen af de to, der kan hamle op med Messi, der ifølge El Mundo, der lækkede hans kontrakt, tjener næsten 20 millioner kroner om ugen før skat.