Leonard, Paris Saint-Germains sportsdirektør, fortæller nu, at Kylian Mbappé snart kommer til at træffe en beslutning om sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Mbappé tilbudt vanvittig lønforhøjelse: Så meget tilbyder PSG

Der har været rygter om hans fremtid i lang tid, da hans kontrakt udløber med Paris Saint-Germain til næste sommer. Paris Saint-Germain menes dog at ville forlænge eller sælger til denne somer.

De ønsker naturligvis helst at forlænge med Kylian Mbappé, da han er deres guldfugl, og Leonardo regner altså med, at man snart kommer frem til en konklusion.

“Vi har snakket i lang tid om Kylian Mbappes kontrakt. Før var det primært for at være klar over vores holdning, og hvad vi ønsker. Jeg tror, at vi er kommet til det punkt, hvor vi skal træffe en beslutning. Vi har en god åben snak,” siger Leonardo ifølge Goal.

Det samme gælder Neymar. Paris Saint-Germain ønsker også at forlænge med ham, da også hans kontrakt udløber til næste sommer, mens Angel di Maria og Juan Bernart har kontraktudløb til sommer, men også disse to spillere vil Paris Saint-Germain forlænge med, fortæller Leonardo.

LÆS OGSÅ: Neymar tweeter om kontroversiel beslutning, men sletter det sekunder efter

“Neymar er på rette vej, men til sidst beslutter han, hvornår han vil underskrive, og det er ikke endnu. Vi er på samme side, tror jeg, og det samme for Di Maria og Bernat. Det er de fire emner, vi diskuterer. Idéen er at få det gjort så hurtigt som muligt, for vi har til hensigt at forlænge med alle fire,” siger Leonardo.