Der bør ikke herske tvivl om, at Manchester United i denne sæson har rykket sig et godt stykke i forhold til de seneste sæsoner I skrivende stund er de nemlig at finde på en andenplads i Premier League. Herfra er der dog et stykke vej op til deres lokale rivaler fra Manchester City på førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Transferkamp mellem Manchester-klubberne: Jagter Wolves-profil

Desuden er der også flere af deres spillere, der har formået at rykke sig i denne sæson. En af dem, der har formået at gøre dette, er Scott McTominay. I løbet af denne sæson har han udviklet sig til at være en stor profil på Manchester Uniteds midtbane.

I et interview med Goal har den skotske midtbanespiller afsløret, at han i øjeblikket kun har én prioritet.

“Jeg er bare desperat efter at vinde et trofæ i klubfodbold. Det er min eneste prioritet i øjeblikket – at vinde et trofæ med Manchester United. Jeg føler, at vi er ved at bygge et rigtig godt hold op,” lød det fra ham, da han udtalte sig til Goal, hvilket han fulgte op med:

“I international fodbold vil vi komme til VM. Der er mange ting at se frem til både med United og ned Skotland,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: La Liga-klub kræver over 1 milliard for Manchester United-transfermål

Når han sammen med resten af Skotlands landshold skal forsøge at kvalificere sig til VM, skal han blandt andet kæmpe mod Danmark.