FC Barcelona har en mistanke om, at den 29-årige målmand allerede har indgået en aftale med Bayern München.

Barcelona-målmand Ter Stegen har ikke præsteret på samme niveau som han plejer i de seneste måneder.

LÆS OGSÅ: Haaland-agent melder ud: Udelukker det ikke

Han har i mange år været betragtet af de vigtigste spillere i Barcelona-truppen. Den tyske målmand har opnået status som en klar fanfavorit på Camp Nou på grund af sine præstationer mellem stolperne.

I løbet af de seneste par måneder har han dog ikke præsteret, som han har gjort før i tiden. Hans præstationer har været mangelfulde, siden han måtte gennemgå en knæoperation i maj i år.

Den 29-årige keeper virker ikke længere fuld af selvtillid, som han plejede at gøre. Derudover bliver han også kritiseret i spansk presse for at lave mindre heldige fejl.

Alt dette har medført, at der er begyndt at opstå tvivl om den tyske keeper. Derudover er han også begyndt at møde kritik hos klubbens fans, der mener, at han ikke har præsteret tilfredsstillende på det seneste.

Der er nogle, der mener, at det er hans knæskade og -operation, der er skyld i det seneste fald i præstationsniveauet.

Ifølge El Nacional har dele af ledelsen i Barcelona dog en mistanke til, at han ikke har tiltro til projektet under Xavi, og at han allerede har en aftale om et skifte til Bayern München.

Den tyske storklub, der også er blevet sat i forbindelse med både Sergino Dest og Frenkie de Jong, har i mange år holdt et nøje øje med Ter Stegen.

Årsagen til, at Barcelona-ledelsen tror, at Ter Stegen har en aftale med den tyske klub er, at deres nuværende keeper, Manuel Neuer, er i sin karrieres efterår. Derfor er Bayern på udkig efter en passende afløser for den tyske legende.

Og Ter Stegen skulle angiveligt være klubbens topprioritet som afløser for Neuer. Manager Julian Nagelsmann ser desuden gerne, at han bliver hentet til klubben allerede til sommer.

LÆS OGSÅ: Avis: Xavi vil have disse to spillere i januar

Barcelona er ikke afvisende overfor idéen om at sige farvel til den tyske keeper. De er nemlig åbne for bud, og har allerede identificeret flere potentielle kandidater, der kan hentes som erstatning for den tyske målmand.