Ole Gunnar Solskjær har gjort et fremragende job med at få ryddet op i dødvægten i Manchester United. På samme tid har han også formået at gøre klubben til en titeludfordrende én af slagsen. Nu skal han dog tage det næste skridt og faktisk vinde trofæer.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-målmand: Han kan snart være fortid i Manchester United

Skal det blive en realitet, har han brug for støtte på transfermarkedet, da der er brug for kvalitet og dybde på visse positioner i truppen. En nylig rapport fra mediet Todofichajes antyder, at AC Milan-stjernen Hakan Calhanougle har en aftale om et skifte til Manchester United til sommer.

Det er blevet bekræftet, at Solskjær har gjort det meget klart, at han gerne vil hente ham denne sommer. AC Milan har forsøgt at overtale ham til at blive, men de har ikke været i stand til at imødekomme hans krav om en ny kontrakt. Derfor er det ikke utænkeligt, at han spiller for Manchester United i næste sæson.

Han kommer muligvis ikke ind som en fast starter, men han vil dog kunne tilføje mere dybde i truppen. Ligeledes vil hans ankomst også kunne hjælpe Manchester United med et af deres store problemer.

l den kreative byrde falder i øjeblikket på Bruno Fernandes, og de bliver ofte nødt til at spille med to defensive midtbanespillere, når Pogba ikke er på banen. Derfor vil den tyrkiske stjerne kunne tilføje en kreativ trussel i denne sammenhæng.

LÆS OGSÅ: Uruguay-træner: Cavani skal forlade United

Han kan dog også spillere på de bredere positioner, hvorfor han også kan bryste sig af at være en alsidig spiller. Tiden vil vise, om dette skifte bliver officielt bekræftet.