I Serie A-topklubben AC Milan er der efter sigende stor interesse for at købe Manchester Uniteds 21-årige Diogo Dalot, der for tiden er på leje i den italienske storklub.

LÆS OGSÅ: Trincao fejrer sit mål med manér: Køber superbil til flere millioner

Det er ikke just nogen hemmelighed, at den 21-årige portugisiske højreback Diogo Dalot ikke er helt inde i varmen under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United, hvilket selvfølgelig også er årsagen til, at han er lejet ud til AC Milan i øjeblikket.

Hos den italienske storklub har han dog formået at levere mange stærke præstationer, hvorfor han også har formået at etablere sig som en vigtig del af AC Milan-mandskabet i denne sæson.

Nu skriver mediet Il Milanista, at han faktisk har gjort et så godt i løbet af denne sæson, at den italienske klub er interesserede i at hente ham på en permanent aftale, når hans lejeaftale er udløbet.

Efter sigende skulle den 21-årige Diogo Dalot have et prisskilt, der lyder på cirka 125 millioner danske kroner. Derfor er det også et beløb i denne størrelsesorden, som AC Milan vil skulle forvente at betale, hvis de vil have ham permanent til klubben.

LÆS OGSÅ: Selvsikre Braithwaite: “Jeg ved, at jeg vil få succes”

På tværs af alle turneringer, er det i denne sæson blevet til 17 kampe for AC Milan, hvor det også er blevet til et enkelt mål og to oplæg. Hans nuværende lejekontrakt med Serie A-klubben udløber til sommer.