Det er sikkert, at David Alaba forlader Bayern München på en fri transfer til sommer, men det er usikkert, hvor den 28-årige stjerne kommer til at udfolde sine kvaliteter henne i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil lokke Bayern-stjerne til klubben: Han vil forgylde ham

Der er naturligvis flere klubber, der er interesseret i at have David Alaba på holdkortet, men forsvarsprofilen ser ud til at sigte mod La Liga, hvor både Real Madrid og FC Barcelona skulle være interesseret.

Sky Sports erfarer nu, at Alaba har afvist både Chelsea og Paris Saint-Germain, hvilket det RMC efterfølgende har bekræftet.

I Spanien skriver AS, at Real Madrid længe har haft førerpositionen i kampen mod at sikre sig Alabas underskrift, men at Barcelona er ved at hale ind på dem.

Det kommer efter, at Joan Laporta er blevet den nye præsident i Barcelona.

De har dog ét problem tilfælles, nemlig Alabas lønkrav, der angiveligt er 22 millioner euro – 164 millioner kroner – om året.

De har nemlig begge økonomiske problemer, hvorfor det er svært at se, hvorfor han ikke vælger netop en klub som Chelsea eller Paris Saint-Germain, der ikke er ramt så hårdt på pengepungen.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

David Alaba har spillet 421 kampe for Bayern München, hvor han står noteret for at have scoret 33 mål og bidraget med 51 assists.