Andreas Christensen nærmer sig et skifte til FC Barcelona til sommer. Og nu lyder det, at han allerede har gennemført sit lægetjek.

Det tyder mere og mere på, at danske Andreas Christensen kan iføre sig en Barcelona-trøje i den nærmeste fremtid.

Han har i længere tid været rygtet til den catalanske klub, og nu er han angiveligt kommet et skridt nærmere et skifte til Camp Nou.

Ifølge den anerkendte spanske journalist Gerard Romero har landsholdsstjernen nemlig allerede gennemført sig lægetjek i den catalanske klub.

Journalisten oplyser, at AC gennemførte sit lægetjek i Barcelona mandag i denne uge. Derfor skulle det kun være de sidste detaljer, der mangler.

Det er endnu ikke blevet officielt offentliggjort, at Andreas Christensen er på vej til Barcelona, men det forventes dog at ske i den nærmeste fremtid.

Ifølge Gerard Romero er det planen, at den danske forsvarsspiller rejser til Barcelona i næste uge, hvor aftalen skal færdiggøres.

Det vides dog ikke, om det også betyder, at der vil komme en officiel udmelding i næste uge. Det kan potentielt være, at man vælger at udskyde det til et senere tidspunkt.

Under alle omstændigheder ligner det dog meget, at Andreas Christensen vil være Barcelona-spiller i næste sæson, hvilket betyder, at Chelsea skal på jagt efter en ny forsvarer.