Catalunya Radio fortæller, at det slet ikke går, som man havde håbet med Ansu Fatis knæskade. Radiostationen kunne forleden fortælle, at man overvejer, om Ansu Fati skal opereres igen, hvilket kan medføre, at hans sæson er forbi.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Ansu Fati pådrog sig knæskaden tilbage i november, hvorefter han blev opereret. Lægerne vurderede efterfølgende, at der var tale om en genoptræningsperiode på fire måneder, hvorfor Ansu Fati i realiteten burde have spillet nu.

Der var dog behov for endnu en operation i februar, hvorfor man skubbede forventningerne om en tilbagevenden. Det ser dog ikke ud til, at operationen har haft den store effekt, da Ansu Fati altså fortsat har problemer.

Det skulle være derfor, at man har endnu en operation oppe at vende. Det vides endnu ikke, om det bliver tilfældet, men Catalunya Radio erfarer, at man vil træffe en beslutningen inden for de kommende dage.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Det ser dog desværre ud til, at Ansu Fati kan risikere at misse den sidste og meget afgørende del af Barcelonas sæson. Og som det ikke var nok, så kan det også ende med, at han skal vinke farvel til EM til sommer, efter at være blevet udtaget af Luis Enrique i efteråret.