Arsenal har ikke lagt skjul på, at de var meget interesseret i at hente Barcelona-spilleren Junior Firpo til klubben. De skulle angiveligt have forsøgt at hente ham på en lejeaftale i transfervinduet, som netop er afsluttet.

LÆS OGSÅ: Barcelona får konkurrence fra Juventus i jagten på hollænder

Den 24-årige Firpo skulle da også være klar på at forlade Barcelona på en permanent aftale til sommer. Det skriver i hvert fald Football London, som ligeså skriver, at Arsenal skulle være klar til at rykke på ham.

De skriver, at Arsenal sågar kunne finde på at tilbyde Hector Bellerin, som Barcelona har haft på radaren i længere tid, for at få Firpo til klubben.

Hector Bellerin er da også en gammel kending i Barcelona, da han har brugt mere end et årti hos La Masia, før han sluttede sig til Arsenal.

Den 25-årige står noteret for at have spillet 231 kampe for London-klubben. Det tyder dog på, at hans tid i klubben snart kan være forbi, da også Paris Saint-Germain skulle være interesseret i at hente ham til klubben.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Om det bliver Paris Saint-Germain, Barcelona, eller måske noget helt tredje, vil tiden vise. Der skulle dog i hvert fald være nok interesse for Hector Bellerin til, at han kan forlade Arsenal.