Ifølge mediet ESPN, udviser Premier League-klubben Arsenal stor interesse for at skrive kontrakt med Lyons Houssem Aouar. Mediet skriver også, at han er klar til at afvise interessen, da han håber på et skifte til Barcelona eller Real Madrid. Han håber, at en af de to spanske klubber viser interesse til sommer.

LÆS OGSÅ: Landsholdskammerat: Denne klub bør Lionel Messi skifte til

Han har været sat i forbindelse med et skifte til Arsenal i over et år, da London-klubben har brug for en kreativ spiller på midten. I sommer valgte klubben dog at bruge penge på Thomas Partey, fremfor at vælge en mere offensiv spiller i form af Aouar.

Nu er Aouar dog klar til at afvise interessen fra den engelske klub, da han har forhåbninger om at skifte til Real Madrid eller FC Barcelona. Hvad han vælger at gøre til juni, afhænger derfor af, om der er interesse fra en af de to klubber.

FC Barcelona har ikke tidligere været sat i forbindelse med den 22-årige Aouar. Derimod har de i lang tid haft fokus på at hente hans holdkammerat i form af Memphis Depay. Denne handel er dog endnu ikke blevet til noget, men kan ende med at blive en realitet til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Endnu en Premier League-klub har kig på Christian Eriksen

Aouar har scoret tre mål og lagt op til yderligere tre i den franske liga i denne sæson. Af mange betragtes han som en af de bedste midtbanespillere i den franske Ligue 1. Spørgsmålet er dog, om det er nok til at tiltrække interesse fra FC Barcelona eller Real Madrid.