Som mange nok har bemærket, så bliver Manchester United kædet sammen med uhyre mange spillere, herunder ikke bare én, men to spillere fra Atlético Madrid i form af Saul Niguez og Kieran Trippier, hvor De Røde Djævle allerede skulle have testet vandene ved at afgive et bud på sidstnævnte.

LÆS OGSÅ: Barcelona overvejer Serie A-midt som alternativ til Wijnaldum

Det skriver Football Insider, der skulle have snakket med en United-kilde, der fortæller, at Manchester United bød omkring £10 millioner, hvilket dog blev afvist, hvorfor man altså kommer til at skulle smide en større pengepose, hvis man ønsker at sikre sig Trippiers signatur.

Højrebacken, der fylder 31 til september, blev udvalgt af Gareth Southgate, Englands landstræner, til at være en del af truppen, der skal tørne ud til Europa Mesterskaberne, hvorfor han naturligvis er sammen med resten af holdet i lejren.

Han vil dog også kunne bruge denne tid til at overveje sine muligheder, da hans fremtid fortsat er meget usikker, selvom han spillede en rolle i Atlético Madrids succes i den netop afsluttede sæson, hvor de som bekendt endte med at blive La Liga-mestre.

Trippier skulle dog være klar til at vende hjem til England, hvor det ikke blot er United, der meldes interesseret, men også Arsenal, som Atlético angiveligt skulle være ved at stable en byttehandel på benene med, da mestrene skulle være interesseret i at sikre sig Hector Bellerin.

LÆS OGSÅ: Ferdinand uenig med Southgate: United-stjerne skulle ikke være udtaget

Trippier is keen on returning to England this summer after two years in Madrid.