FC Barcelona er opsatte på at styrke truppen næste år. Derfor har de efter sigende budt 300 millioner kroner på Salzburgs Karim Adeyemi.

FC Barcelona er meget ivrige efter at hente forstærkninger til truppen næste år. Af denne grund er de blevet kædet sammen med en lang række spillere.

LÆS OGSÅ: Dembélé lægger pres på Barca: Giver ultimatum til klubben

Nu rapporterer Sky Sport, at den catalanske klub har gjort alvor af deres interesse i FC Salzburg-talentet Karim Adeyemi.

Mediet mener at vide, at de har sendt et bud på 40 millioner euro, hvilket svarer til næsten 300 millioner kroner, til FC Salzburg. Hertil har de også taget kontakt til den 19-årige spiller.

På trods af dette, er det dog ikke sikkert, at Adeyemi ender med at skifte Salzburg ud med Barcelona.

Camp Nou-klubben er nemlig langt fra den eneste klub, der viser interesse for den 19-årige tysker. Efter sigende skulle det være Borussia Dortmund, der fører kapløbet om hans underskrift.

Bundesliga-klubben har angiveligt kun budt 35 millioner euro for spilleren, men de er villige til at betale ham en højere løn, end hvad Barcelona har råd til at tilbyde ham.

Tidligere har flere spanske medier rapporteret, at Adeyemi er et transfermål for den catalanske klub til sommer, da de ønsker at hente en spiller, der er effektiv foran målet.

I denne sæson er det blevet til 15 mål for den 19-årige tysker, der også har bidraget med to oplæg. Han har været på banen i 25 kamp i Salzburg i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Barcelona-spiller nærmer sig exit

Adeyemi blev hentet til Salzburg i december 2019, hvor han blev købt efter et lejeophold for kun 7,50 millioner euro. Beslutter de sig for at acceptere Barcas bud, står de derfor til en rigtig god fortjeneste.