FC Barcelona er klar til at rydde ud i truppen til sommer. Det skriver den britiske avis Daily Mirror, der hævder, at den catalanske klub har hele ni spillere på salgslisten til sommer. Derfor gør de sig klar til at sælge ud i sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Barca jagtede stortalent: Agenter stak kniv i ryggen på dem

Det er ikke nogen hemmelighed, at den catalanske storklub er hårdt ramt på pengepungen. Faktisk er deres økonomiske situation så skidt, at de er nødt til at sælge spillere og skære i lønomkostningerne i de kommende år.

Tilsyneladende bliver spillersalg også en afgørende del af deres strategi til sommer, hvor de vil rydde godt op i truppen. Daily Mirror skriver, at de har intentioner om særligt at rense ud i de spillere, som ikke får synderligt meget spilletid i øjeblikket.

Den engelske avis menes at vide, at hele ni spillere i truppen vil blive sat til salg til sommer. Efter sigende skulle det dreje sig om Coutinho, Braithwaite, Umtiti, Pjanić, Sergi Roberto, Junior Firpo, Aleña og Matheus Fernandes. Fælles for dem alle er, at de har fået begrænset spilletid i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: Derfor gør Laportas tilgang en Neymar-retur mere sandsynlig

Derfor er det ikke utænkeligt, at en eller flere af de spillere, der er nævnt herover, fra næste sæson tørner ud for en ny klub. Hvis Barca skal have penge til at foretage nye indkøb, kræver det dog, at der er mere end en enkelt spiller, der bliver solgt.