FC Barcelona viser efter sigende interesse i at bringe nuværende Villarreal-spiller Manu Trigueros til klubben næste sommer

Ifølge det spanske medie Fichajes har Barcelonas søgen efter en midtbanespille ført dem til La Liga-klubben Villarreal. De har nemlig Manu Trigueros på radaren, da den 29-årige spiller er trådt ind i det sidste år af sin kontrakt med den spanske klub.

LÆS OGSÅ: Koeman har talt ud med Laporta

Manu Trigueros skiftede fra Villarreal fra Real Murcia i sommeren 2010, og siden da har han etableret sig som en af de mest stabile midtbanespillere i La Liga. Hidtil har han spillet 387 kampe for den spanske klub, hvori han har bidraget med 29 mål og 34 oplæg.

Nu står Villarreal dog i en usikker position i forhold til den 29-årige spillers fremtid, da hans kontrakt udløber til sommer. Det har resulteret i, at han er dukket op på radaren i flere andre klubber, hvilket bl.a. omfatter Barcelona.

Barcelona er nemlig på jagt efter en central midtbanespiller, da de besluttede hverken af beholde Ilaix Moriba eller Miralem Pjanic. Det har medført, at en stor del af ansvaret på midten hviler på Sergio Busquets, Frenkie de Jong og Pedri.

LÆS OGSÅ: Hjulmand afslører: Har afvist flere henvendelser

Her vil Trigueros kunne hjælpe med at varetage en del af ansvaret, men hvad der særligt gør ham tiltalende for Barcelona er, at han kan hentes på en fri transfer næste sommer. Ifølge Fichajes viser Barcelona dog også interesse for både Ander Herrera og Ryan Gravenberch