Ifølge journalisten Albert Roge får Barca snart selskab af en sand klublegende. Han hævder nemlig, at Victor Valdes har accepteret præsident Joan Laportas tilbud om at vende tilbage til klubben som målmandstræner for de unge målmænd i La Masia.

LÆS OGSÅ: Officielt: Oscar Mingueza forlænger med Barca

Der har været rygter om, at Victor Valdes’ retur til Barca lige siden det blev offentliggjort, at Joan Laporta meldt sig ind i valgkampen, for at sikre sig sin anden periode som præsident i klubben.

Efter angiveligt at have afvist klubbens første tilbud som følge af uenigheder om hierarkiet i hans rolle i det nye sportsprojekt, ser det nu ud til, at de er nået til enighed. Derfor forventes det, at han snart er tilbage i klubben.

Efter en kort og turbulent periode som træner for Juvenil A i 2019, ser det ud til, at Victor Valdes nu vil indtage en rolle, som han er meget bedre egnet til. Desuden vil han også blive en del af en struktur, der ikke byder på nær så meget konflikt, som den tidligere.

Valdes blev fyret af tidligere direktør Patrick Kluivert i 2019. Det skete blot få måneder efter at have accepteret jobbet som træner for Juvenil A.

LÆS OGSÅ: Nu har Ronald Koeman fået sin straf

Angiveligt vil han påbegynde sin nye rolle i Barcelona fra juni og fremefter. Efter sigende vil han dog begynde allerede nu, for at få et overblik over sine opgaver i de kommende uger.