Manchester United er angiveligt blandt de klubber, der er interesserede, hvis Barcelona beslutter sig for at sælge franske Antoine Griezmann til sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United, Juventus og Bayern München holder øje med Barca-talent

Ifølge mediet Diario Gol er de catalanske giganter indstillet på at sætte deres lid til Ousmane Dembélé fremfor Griezmann, som er en af de bedst betalte spillere i truppen.

Diario Gol hævder, at Manchester United er en af klubberne, der holder øje med situationen, hvor Griezmann meget vel kan give mening for De Røde Djævle på dette tidspunkt.

Det har været både en lovende, men også frustrerende sæson på Old Trafford. I øjeblikket er Ole Gunnar Solskjærs tropper på andenpladsen i Premier League, men det ser ud til at være for sent at indhente Manchester City på førstepladsen.

Med en mere pålidelig målscorer i deres trup, vil United sandsynligvis være tættere på at være titeludfordrere, og Griezmann kan vise sig at være manden, der skal tage sig af dette job.

Selvom den franske stjerne ikke har præsteret sit bedste for Barcelona, har han i sin tid i Atletico Madrid vist, at han er en spiller i verdensklasse.

Hvis Griezmann kan genfinde den form, som han havde, da han spillede i Atletico Madrid, kan han give United en tiltrængt gnist og være en stortrussel foran målet i næste sæson.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca vil hente tidligere La Masia-spiller på fri transfer

Diario Gol skriver, at den 30-årige stjerne kan blive solgt for omtrent 450 millioner kroner til sommer. Spørgsmålet er dog, om der er en klub, der er villig til at betale den slags penge for en spiller i hans alder.