Der er ikke meget, der tyder på, at FC Barcelona i fremtiden vil få glæde af Ousmane Dembélé.

Meget tyder på, at Ousmane Dembélés tid i Barcelona lakker mod enden. Det forventes, at han er fortid i klubben til sommer – og at han vil blive bænket resten af denne sæson.

LÆS OGSÅ: Ronald Araujo er klar til at forlænge med Barcelona – på én betingelse

Det skriver mediet RAC1, der erfarer, at Ousmane Dembélé har meddelt Barcelona, at han ikke ønsker at blive i klubben.

Tilsyneladende har han informeret den catalanske klub om, at han ikke har i sinde at acceptere deres seneste tilbud. Det har medført, at Barcelona har trukket tilbuddet tilbage, og vil lade hans kontrakt udløbe.

Det betyder også, at der ikke længere er nogen chance for, at han forlænger sin kontrakt med Barcelona. Den catalanske klub stopper forhandlingerne med det samme, og har angiveligt ikke planer om at genoptage dem.

Desuden har det fået Barcelona at reducere prisen på den franske stjerne. Det er gjort, da de gøre sig forhåbninger om, at en klub vil købe ham fri i dette transfervindue.

Såfremt det ikke er muligt at sælge ham, er han blevet informeret om, at han ikke kommer til at spille flere kampe i denne sæson. Derfor skal han indstille sig på at være bænket, indtil han kan forlade klubben på en fri transfer.

Klubben og spilleren har ikke kunne nå til enighed om det økonomiske aspekt, hvilket er grunden til, at han nu må forlade klubben. Dembélé har nemlig krævet mere i løn, end Barcelona har mulighed for at tilbyde ham.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sælge to spillere til Chelsea: Vil skrabe penge sammen til Haaland-køb

Ifølge RAC1 er der ikke nogen stor chance for, at Barcelona kan sælge Dembélé, inden dette transfervindue lukker i. De har nemlig kun omtrent 14 dage til at få et salg i stand. Desuden ved klubberne, at han kan hentes ganske gratis om et halvt år.