På trods af, at Jordi Alba ikke ligner en mand, der er færdig med at spille fodbold, er Barcelona begyndt at undersøge mulighederne for at finde en afløser. I denne forbindelse skulle de angiveligt have udset sig nuværende Atletico Madrid-forsvarer Renan Lodi.

LÆS OGSÅ: Juventus-stopper rygtes til La Liga-storklub

I sin tid i Barcelona er det blevet til 388 kampe og hele fem La Liga-titler for Jordi Alba. Han har spillet i klubben i ni år, men begynder at være oppe i alderen. Næste år fylder han nemlig 33 år.

Hans nuværende kontrakt med den catalanske klub løber frem til 2024, men alligevel er der forlydender om, at Barcelona allerede er i gang med at planlægge en fremtid uden den rutinerede forsvarsspiller i truppen.

Ifølge Todofichajes har Barcelona fået et rigtig godt øje til Lodi, som Atletico Madrid kan være åbne overfor at sælge. Han har nemlig haft svært ved at få regelmæssig spilletid under Diego Simeone, hvorfor et salg kan være en mulighed.

Lodi er dog under kontrakt frem til 2025, men ifølge Todofichajes vil det være muligt for Barcelona at hente den 23-årige forsvarer for ca. 17 millioner pund. Denne sommer var han tæt på et skifte til Lyon, men det blev dog ikke til noget.

LÆS OGSÅ: UEFA-præsident langer ud efter Barca, Juve og Real Madrid

I denne sæson er det kun blevet til 15 minutters fodbold for Lodi, mens han i sidste sæson kun startede inde i 11 ud af de 38 kampe, Atletico Madrid spillede i La Liga.