Det er ikke just en hemmelighed, at FC Barcelona er i en yderst svær økonomisk situation. Derfor er der også rygter om, at de har i sinde at hente billigere alternativer til de superstjerner, som de normalt er kendt for at hente til det catalanske.

LÆS OGSÅ: Efter fire år i Kina: Hulk præsenteret i ny klub

En af de alternativer, som de efter sigende skulle have kig på, er Chelsea-spilleren Marcos Alonso. Det skriver flere forskellige medier, herunder både Mundo Deportivo og BeIN Sports.

Alonso har tidligere været en vigtig spiller for Chelsea, men i denne sæson har han dog ikke fået helt så meget spilletid, som han har fået før i tiden. Tværtimod ser det ud til, at han har været tredjevalg hele sæsonen, da både Ben Chilwell og Emerson Palmieri er blevet valgt foran ham.

Af denne grund er det ikke blevet til mere end tre kampe for The Blues i denne sæson. Ikke nok med det, så har han faktisk været helt uden for truppen i en stor del af de kampe, som Chelsea har spillet i denne sæson.

Angiveligt har FC Barcelona et ønske om at hente en backup til Jordi Alaba, efter at Junior Firpo har spillet kampe som både højreback og midterforsvar i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Pochettino afslører: Rygterne var ikke uden basis

Marcos Alonso blev hentet til Chelsea fra Fiorentina tilbage i 2016. Siden da har han spillet 116 Premier League-kampe, ligesom han har været med til at vinde FA Cup’en, Premier League samt Europa League.