Lionel Messis nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber i juni. Det er dog endnu ikke blevet besluttet, hvorvidt det bliver slutningen på en æra. Nu siges det dog, at den catalanske storklub er klar til at tilbyde den 33-årige argentinske stjerne en stor kontrakt.

LÆS OGSÅ: Xavi lægger pres på Barca: Gør Messi glad

Ifølge spanske TV3, der citerer argentinske TyC Sports, vil Barcelona efter sigende tilbyde Messi en tiårig kontrakt. Det spanske medie hævder, at to år af den tiårige kontrakt vil være som spiller for Barcelona. Herefter vil det være slut med spilletid i Europa for verdensstjernen.

Den påståede kontrakt vil nemlig tillade ham at krydse Atlanten efter de to år, hvor argentineren vil få lov til at spille i Major League Soccer. Der er ikke givet yderligere detaljer, end hvad der er angivet herover, men Messi har dog i lang tid været kædet sammen med David Beckhams Inter Miami.

Ethvert MLS-hold, der har et ønske om at bringe Messi over på den anden side af Atlanten, vil dog kunne glæde sig over den påståede aftale med Barca. Det kan nemlig netop muliggør et skifte til den amerikanske liga.

LÆS OGSÅ: Barcelona har tilbudt midtbanespiller til Atletico Madrid

Når Messi beslutter sig for at indstille sin aktive fodboldkarriere, er det planen, at han skal vende tilbage til Barcelona, hvor han skal indtage en rolle som klubchef, indtil hans kontrakt udløber.