Som det er kutyme for Barca, har de forud for det kommende transfervindue var sat i forbindelse med adskillige spillere. En spillere, som de dog ikke tidligere har været kædet specielt meget sammen med, er Naby Keita.

LÆS OGSÅ: Officielt: Koeman har udtaget sin trup til pokalfinalen

Den 26-årige midtbanespiller havde to gode sæsoner hos Red Bull Salzburg, hvorefter han skiftede til RB Leipzig. Her leverede han også to gode sæsoner, før han blev købt af Liverpool. Faktisk formåede den engelske klub at sikre sig en aftale allerede i 2017, selvom aftalen først blev officiel året efter.

Nu har han været i Liverpool i tre sæsoner, og i løbet af den tid har han tiltrukket interesse fra flere klubber. Ifølge britiske medier er der intet mindre end syv klubber, der har henvendt sig til Liverpool, for at forhøre sig om hans situation. En af de klubber, der skulle have henvendt sig, er Barca.

Hvis en klub har et ønske om at hente Liverpool-midtbanespilleren, skal de dog efter sigende være villige til at betale en pris, der lyder på 300 mio. kr.

Keita har ikke haft let ved at etablere sig som fast mand i Liverpool-truppen. Han har døjet med en del skader, men også på de tidspunkter, hvor han har været i god form, har hans præstationer ikke været helt gode.

I sin første sæson i Premier League-klubben spillede han 33 kampe, hvori han scorede 3 mål. I anden sæson blev det kun til 27 kampe, men derimod fire mål. I denne sæson er det hidtil blevet til 16 kampe, men han har endnu ikke sendt en bold i nettet.

LÆS OGSÅ: Avis: Barca har fokus på at lukke García-skifte

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barca har været kædet sammen med Georginio Wijnaldum, der kan skifte på en fri transfer til sommer. Ifølge Liverpool Echo har Barca da også interesse for Naby Keita.