Ifølge flere spanske medier er FC Barcelona nået til enighed med Manchester City-spiller Ferran Torres om et skifte i januar.

Barcelona er blevet enige med Ferran Torres om et skifte i januar. Det skriver de to spanske medier Marca og AS.

LÆS OGSÅ: Nu svarer Xavi på De Jong-rygterne

Ifølge Mundo Deportivo-journalist Fernando Polo har Ferran Torres selv bedt om tilladelse til at forlade Manchester City hos Pep Guardiola.

At den catalanske klub er nået til enighed med den spanske spiller, er dog ikke ensbetydende med, at han ankommer til Camp Nou i januar.

Det kræver nemlig, at Barcelona også kan nå til enighed med Manchester City. De to klubber har nemlig ikke forhandlet en aftale på plads om Ferran Torres.

Derfor er det ikke en garanti, at en aftale bliver til noget, men både Marca og AS skriver dog, at en lejeaftale kan blive en realitet.

En af årsagerne til, at Ferran Torres har accepteret et skifte til Camp Nou er, at den catalanske klub har lovet ham, at han vil spille en vital rolle i Xavis projekt.

I denne sæson er det blevet til tre mål og syv oplæg for den 21-årige spiller i Manchester City, hvorfor han har fået en fin start på sæsonen.

Desuden er han også blevet udtaget til det spanske landshold, hvor han har scoret 12 mål i 22 kampe under Luis Enrique.

Ifølge Transfermarkt har han en værdi på 50 millioner euro, hvilket svarer til 371 millioner kroner. Det er langt over den catalanske klubs budget.

LÆS OGSÅ: Klip går viralt: Cristiano Ronaldo raser i Juventus-omklædningsrummet

I og med, at Barcelona bliver nødt til at arbejde ud fra et begrænset budget i januar, er det mest sandsynligt, at de vil forsøge at hente ham til Camp Nou på en lejeaftale.