FC Barcelona er tilsyneladende ikke færdige med deres aktiviteter på transfermarkedet. Catalanerne arbejder efter sigende på at bringe Anthony Martial til klubben.

Anthony Martial har informeret Manchester United-træner Rolf Rangnick om, at han vil forlade klubben i januar. Indtil videre har det eneste tilbud været en lejeaftale med Sevilla.

LÆS OGSÅ: PSG vil hente Barcelona-angriber som afløser for Mauro Icardi

Ifølge SPORT har Anthony Martial dog endnu ikke accepteret tilbuddet fra Sevilla. Derimod venter han på, at der kommer et tilbud fra Barcelona, da han mener, at hans spillestil vil passe bedre til den catalanske klub.

Ifølge det spanske medie har Martial også afvist tilbud fra Juventus. Det har han også gjort, da han håber på, at der på et tidspunkt vil dumpe et tilbud ind i indbakken fra Barcelona.

Barcelona har allerede brugt en stor sum penge på at hente Ferran Torres i Manchester City i dette transfervindue. Det er dog ikke nok for Xavi og co., der ønsker at tilføje yderligere forstærkninger til deres offensiv i dette transfervindue.

Xavi mener nemlig, at der er behov for, at de får styrket deres offensiv, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at sikre sig en plads i top-4, så de i næste sæson er sikret en plads ved Champions League-kvalifikationen.

Ifølge SPORT kan det meget vel ende med at blive Martial, da der er forhandlinger i gang mellem Manchester United og Barcelona. Angiveligt skulle der være tale om en aftale om et lejeophold, der løber frem til sommer med en købsoption indskrevet.

Købsoptionen kan dog gøre en aftale vanskelig, da Manchester United efter sigende har et ønske om, at prisen for Martial skal lyde på 40 millioner euro til sommer. Det er svarende til næsten 300 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Manchester United står overfor stor spillerflugt: 17 spillere er utilfredse

Taget hans begrænsede mængde spilletid i betragtning, vil Barcelona næppe betalte dette beløb for den franske angriber. Der er dog forhandlinger mellem de to klubber, og spilleren selv skulle være ivrig efter et skifte til Barcelona.