FC Barcelona har ikke haft nemt ved at gå på indkøb i januar, da de er hårdt ramt på økonomien.

Til trods for, at de har været begrænset af, at de ikke har mange penge at gøre godt med, har den catalanske klub alligevel forsøgt at være aktive på transfermarkedet.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente Barca-stjerne til sommer

Blandt andet har ESPN meldt, at de har været i dialog med Manchester United, da de gjorde sig tanker om at hente Anthony Elanga på en lejeaftale.

Ikke nok med det, så var de også i dialog med Fiorentina, da de ønskede at hente Sofyan Amrabat på en lejeaftale. Det rapporterede Fabriozio Romano.

Nu viser det sig, at de også har været i dialog med Atletico Madrid, hvor det også er en lejeaftale, der har været af interesse for den spanske klub.

Ifølge Catalunya Radio valgte Barcelona nemlig at forhøre sig hos Atletico Madrid, da de havde et håb om, at de kunne leje Yannick Carrasco.

Atletico havde dog ikke den store interesse i at give slip på ham i januar, hvorfor de valgte at afvise det bud, de fik fra Barcelona.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland har enorm frikøbsklausul: Kun én klub har råd

I forbindelse med, at Barca sendte Memphis Depay til Atletico, fik de sikret sig en købsoption på Carrasco, der gør, at de kan købe ham for mellem 15 og 20 mio. euro (111-148 mio. kr.) til sommer.