Situationen mellem Barcelona og Ilaix Moriba endte i ruiner. Nu frygter klubben, at det samme kan ske med Ousmane Dembélé

Der er endnu ikke kommet styr på Ousmane Dembélés fremtid i Barcelona. Den franske stjerne har kontraktudløb næste sommer, men han har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Messi langer ud efter dommer

Der har været en del spekulation om hans fremtid, og hvad han vil gøre nu. Én ting er dog sikkert, og det er, at tiden er ved at løbe ud for Barcelona. Fra den 1. januar kan franskmanden nemlig frit forhandle med andre klubber.

Ifølge ESPN er der i Barcelona en reel frygt for, at han bliver ‘en ny Ilaix’. Desuden mener Barcelona, at hans agent arbejder på at ‘skabe interesse fra klubber i Premier League’.

Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Det hævdes, at den 24-årige Dembélé selv har ‘udtrykt et ønske om at blive’, men forhandlinger med hans agent, Moussa Sissoko, har bestemt ikke være så ligetil, som Barcelona gå så, at de havde været.

ESPN skrive desuden, at Dembélé er blevet advaret om, at han kan ende med at tilbringe resten af sæsonen på sidelinjen, hvis ikke der er fundet en løsing inden januar.

Muligheden for, at Dembélé, der er et af de dyreste køb i hele Barcelonas historie, ender med at forlade Camp Nou på en fri transfer er en ‘reel mulighed’, lyder det fra Sky Sport-journalisten Matteo Moretto.

LÆS OGSÅ: Agüero: ‘Kom med forventningen om at spille med Leo’

Mundo Deportivo har desuden bragt en lignende historie denne uge, hvori de skriver, at Barcelona ‘ikke stoler på’ Dembélés agent. De føler nemlig, at han forsøger at få sin agent til at skifte på en fri transfer, så han kan score en kommission.