FC Barcelona og Xavi er i fuld gang med at genopbygge den catalanske klub. En spiller, der kan blive en del af genopbygningen, er Roony Bardghji.

Den kun 16-årige Roony Bardghji har taget Superligaen med storm. Derfor spår flere medier også, at han indenfor overskuelig fremtid er på vej til en af de helt store klubber i Europa.

LÆS OGSÅ: Barca-spiller kræver lønforhøjelse: To PL-klubber klar med bud

Det unge talent blev hentet til FCK for halvandet år siden, men skrev først under på en professionel kontrakt med den danske hovedstadsklub for omtrent et år siden.

Det er dog ikke sikkert, at Roony er en spiller, de får glæde af i FCK i lang tid. Allerede nu er der nemlig forlydender om, at der er stor interesse for den unge spiller i flere europæiske topklubber.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

B.T. har tidligere skrevet, at der er interesse fra Chelsea, hvor han kan blive holdkammerater med landsholdsspiller Andreas Christensen.

Nu skriver CLBold, at det spanske medie Fichajes melder, at FC Barcelona har den unge offensivspiller på radaren.

Den catalanske klub er nemlig i fuld gang med en genopbygning, efter at have sagt farvel til flere store stjerner, og efter at have hentet klublegenden Xavi som afløser for Ronald Koeman.

Genopbygningen halter dog, da de ganske enkelt ikke har økonomi til at være med i kampen om de helt store spilleres underskrift. Derfor formodes det, at de i stedet vil se i retning af unge talenter, der kan hentes billigt og udvikles i det catalanske.

Barcelona er allerede rigtig godt i gang med at køre den næste generation i stilling, da flere unge spillere efterhånden er en fast del af startsopstillingen, herunder Fati, Pedri, Gavi og Nico.

LÆS OGSÅ: Manchester United tilbudt Barca-profil i byttehandel

Skulle den catalanske klub gøre alvor af sin interesse i den svenske FCK-spiller, vil det formentlig koste dem mere end 100 millioner kroner at bringe den 16-årige kantspiller til Camp Nou.