Tilsyneladende forsøger FC Barcelona at finde en afløser for Ronald Koeman. I hvert fald skulle de have kontaktet Roberto Martinez

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona er inde i en skidt stime. Den fortsatte torsdag aften, hvor de måtte nøjes med et 0-0-resultat og to røde kort, da både Frenkie de Jong og cheftræner Ronald Koeman blev udvist.

LÆS OGSÅ: Manchester City tilbød Raheem Sterling til Barcelona i byttehandel

Mere og mere tyder også på, at den spanske klub har mistet tålmodigheden med Koeman. I hvert fald er der forlydender om, at de ser sig om efter en ny træner til førsteholdet.

Dette står dog i skrap kontrast til de udtalelser, som præsident Joan Laporta kom med torsdag aften. Her gav han nemlig sin støtte til den hollandske træner, som har været rygtet fyret i løbet af de seneste uger.

Mediet Goal skriver, at FC Barcelona nu har besluttet at tage næste skridt i forbindelse med at afløse Ronald Koeman. Angiveligt skulle de have taget kontakt til den belgiske landstræner, Roberto Martinez.

Goal oplyser dog, at der ikke er tale om egentlige forhandlinger på nuværende tidspunkt. Dog skulle der være indledt kontakt fra den spanske klubs side. Dertil skriver mediet, at Martinez skulle have meddelt det belgiske fodboldforbund, at et trænerjob i Barca har hans interesse.

I den kommende måned står Belgien dog overfor Nations League-finaler samt VM næste år. Derfor er der spekulationer om, at Martinez først overtager trænersædet på sigt.

LÆS OGSÅ: Tidligere Serie A-træner ønsker ikke at afløse Koeman

Af denne grund skulle FC Barcelona også have taget kontakt til andre potentielle kandidater. Ifølge Goal er den catalanske klub nemlig klar over, at Martinez’ tilgængelighed ikke kan garanteres. Under alle omstændigheder ligner det dog, at Koeman snart er en færdig mand i Barcelona.