Der var ikke den helt store aktivitet i Catalonien, da man nærmede sig afslutningen på transfervinduet. Det hente såmænd helt uden aktivitet, hvilket man da også havde forventet.

LÆS OGSÅ: Hvem lækkede Messis kontrakt? 4-5 personer havde adgang til den

Barcelona har nemlig ikke økonomien til at foretage sig det helt store i øjeblikket, hvorfor man har andet at tænke på, end at hente nye spillere til klubben.

Vintervinduet plejer dog ellers at være garant for heftig aktivitet og sene handler. Dette ses ofte i Premier League, hvor der til tider bliver spenderet helt store summer, og ifølge RAC1 har flere klubber fra netop Premier League kigget mod Camp Nou.

De skulle nemlig have modtaget to bud fra England.

Det skulle have drejet sig om venstrebacken Junior Firpo, ligesom en anden klub skulle have haft interesse i at hente Martin Braithwaite.

Barcelona skulle ikke have været afvisende over for at lytte på interessen på trods af, at det var i sidste øjeblik. De nåede dog ikke til enighed med hverken den ene eller den anden, hvorfor Barcelona fortsat har Firpo og Braithwaite i truppen.

LÆS OGSÅ: I sidste øjeblik: Premier League-klub forsøgte at hente Martin Braithwaite

Der skal dog ikke lægges skjul på, at Barcelona umiddelbart går et sommervindue i møde, hvor man kommer til at sende mange spillere afsted.

Interessen på blandt andet Braithwaite kan du læse mere om herover.