FC Barcelona har brug for penge i kassen. Derfor overvejer de at sælge den hollandske stjerne Frenkie de Jong.

FC Barcelona er åbne for et salg af Frenkie de Jong. Den catalanske klub har nemlig brug for at få penge i kassen.

LÆS OGSÅ: Pjanic langede ud efter Koeman: Nu trækker han i land

Den tidligere Ajax-profil var et af de klare lyspunkter for Barcelona i sidste sæson. Efter en relativt sløv start i det catalanske, udviklede han sig til at være en af de mest afgørende spillere i truppen.

I denne sæson har der dog været et synligt fald i hans form og niveau. Den unge hollænder har været en skygge af sig selv i de seneste kampe, hvor han har svært ved at levere den x-faktor, som han havde med sig på banen i sidste sæson.

Derfor skulle Barcelona være åbne for et salg af Frenkie de Jong, såfremt det rette bud kommer, skriver El Nacional.

Den catalanske klub forventer at kunne få en stor sum penge for den hollandske stjerne, der stadig har et godt image på det europæiske marked, hvor han også anses som værende et af de mest lovende talenter på sin position.

Efter sigende skulle der være stor interesse for Frenkie de Jong i både Bayern München og Manchester City. Begge klubber har også vist interesse for hollænderen i tidligere transfervinduer, men interessen er tilsyneladende ikke forsvundet.

Ifølge El Nacional skulle den tyske storklub være klar til at betale 70 millioner euro for midtbanespilleren, hvilket er svarende til 520 millioner kroner. Skulle et sådant tilbud havne på bordet i Barcelona, vil de sandsynligvis overveje det meget kraftigt.

LÆS OGSÅ: Ancelotti bekræfter: Han må gerne forlade Real Madrid, hvis han vil

Frenkie de Jongs nuværende kontrakt med Barcelona løber frem til 2026, mens hans frikøbsklausul lyder på 400 millioner euro.