FC Barcelona kan miste flere spillere til sommer. En af dem, de kan miste, er den hollandske Memphis Depay. Han forhandler nemlig med Atletico Madrid.

Memphis Depay forhandler med Atletico Madrid om et potentielt skifte til sommer. Det skriver det catalanske medie El Nacional.

LÆS OGSÅ: Ancelotti om Real-stjerne: ‘Han har en livstidskontrakt med Real Madrid’

Angiveligt er Barcelona åbne for et salg af den hollandske angriber. Både Joan Laporta og Xavi har nemlig givet grønt lys for et salg. Den catalanske klub kræver 30 millioner euro for angriberen.

Memphis Depay blev hentet til Barcelona på en fri transfer i sommer. Her udløb hans kontrakt med franske Lyon, som han besluttede at forlade til fordel for Barcelona.

Hans skifte er dog ikke blevet, som han havde håbet på. Det har nu ført til, at den 27-årige angriber overvejer at forlade Camp Nou allerede til sommer.

Den hollandske angriber har bidraget med otte mål og to oplæg i sine 22 optrædener på tværs af alle turneringer. Han formåede dog ikke scoret et eneste mål i Champions League.

Situationen er kun blevet værre for Memphis Depay, efter Xavi har overtaget trænerrollen. Hollænderen har haft svært ved at præstere, og det har ført til, at han er faldet ned i hierarkiet. Og efter ankomsten af Ferran Torres forventes det, at hans spilletid bliver minimal.

Derfor kan han blive solgt til sommer. Han har kun skrevet under på en toårig kontrakt, hvorfor han reelt set skal sælges i sommerens transfervindue, hvis Barcelona vil have en god sum for ham.

Såfremt et salg skal blive aktuelt til sommer, skal en potentiel køber dog have mindst 30 millioner euro op af lommen. Hans næste destination kan meget vel vise sig at blive Atletico Madrid, som er meget interesserede i ham.

De regerende La Liga-mestre har hentet flere store stjerner i Barcelona, da de i de seneste år har hentet både Luis Suarez og Antoine Griezmann.

Der er dog en forventning om, at førstnævnte forlader Atletico Madrid til sommer. Det har ført til, at Los Rojiblancos er begyndt at undersøge markedet for en afløser for Suarez. Og det kan ende med at blive Depay, som de allerede forhandler med.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente Barca-profil: Tilbyder stor lønforhøjelse

Memphis skulle være meget interesseret i et skifte til Atletico Madrid, efter han har hørt om Barcelonas planer for ham. Derfor er der en god chance for, at skiftet bliver en realitet.