Spanske El Nacional skriver, at Real Madrid-præsident Florentino Perez har udtalt, at Ousmane Dembélé har tilbudt sig selv til Los Blancos.

Ifølge det catalanske medie El Nacional har Florentino Perez hævdet, at en Barcelona-spiller har tilbudt sig selv til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel melder ud om Haaland-rygter

Ikke nok med det, så har han endda sat navn på, og det skulle dreje sig om ingen ringere end Ousmane Dembélé. Franskmanden har kontrakt med Barcelona frem til juni 2022, men har endnu ikke forlænge.

Det betyder, at han har mindre end et år tilbage af sin nuværende kontrakt. Til trods for, at den catalanske klub ihærdigt har forsøgt at nå til enighed med den franske angriber om en ny kontrakt, er de endnu ikke nået i mål.

Det skyldes primært, at Dembélé og hans agent Moussa Sissoko har været meget langsomme til at give svar på Barcelonas tilbud. Faktisk ser det ud til, at Sissoko har mere travlt med at tilbyde franskmanden til andre klubber.

Dembélé kan nemlig forlade Barcelona på en fri transfer til sommer, hvilket har medført, at hans agent har tilbudt ham til en lang række af de største klubber i Europa.

Der er interesse for ham flere steder i Europa, men det skulle angiveligt især være Manchester United og Juventus, der har vist interesse for den 24-årige franskmand. Alligevel har hans agent valgt at tilbyde ham til Real Madrid.

Ifølge El Nacional har Laporta og Perez dog indgået en aftale i forbindelse med Super League-projektet, hvilket angiveligt skulle udelukke, at Real Madrid kunne finde på at hente ham.

LÆS OGSÅ: Juventus-stjerne tilbudt til Barcelona: Vil selv til Camp Nou

Det ændrer dog ikke på, at det har skabt utilfredshed blandt ledelsen i Barcelona, at Dembélés agent har tilbudt ham til Real Madrid. De er i forvejen vrede over, hvordan han håndtere kontraktforhandlingerne, og dette er at gnide salt i såret.