Roger Terello fra Mundo Deportivo fortæller nu, at man i Barcelona oplever, at Philippe Coutinho ikke kommer tilbage til den tid, man først havde regnet med, da han har oplevet et tilbagefald.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Han stod til at være klar til kamp i marts, men det tyder nu på, at det kommer til at tage længere tid.

Han blev opereret for en knæskade i januar. Det siges, at hans knæ fortsat er hævet, hvorfor man altså er blevet forsinket. Philippe Coutinho skulle have været ude i tre måneder, men dette tilbagefald kan medføre, at der går længere tid.

Det hele kan dog ende med at være ligegyldigt, da det for nylig kom frem, at FC Barcelona vil lade være med at bruge Coutinho, selvom han bliver klar til at spille, da man ikke ønsker at skulle betale flere penge til Liverpool.

Han har blot spillet 14 kampe for Barcelona i denne sæson, hvor han har bidraget med tre mål og to assists.

Der skal da heller ikke lægges skjul på, at han ikke har haft den bedste tid i Barcelona, siden han kom til i 2018. Han blev den dyreste spiller, de hentede, da han kostede 145 millioner euro.

Han levede ikke op til dette prisskilt, og han blev derfor afskibet til Bayern München på en lejeaftale, og han scorede sågar to mål mod Barca, da de tabte 8-2 til netop Bayern.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

Han tjener dog stadig en fed hyre i Barcelona, og han har ikke været i form. Det er derfor ikke overraskende, at Barcelona ønsker at sælge ham i det kommende transfervindue.