FC Barcelona har angiveligt tilbudt midtbanespiller Philippe Coutinho i en byttehandel med Inter, som skulle sende Milan Skriniar til Camp Nou.

Ifølge det catalanske medie El Nacional har Barcelona forsøgt at udnytte Inters interesse for Philippe Coutinho.

LÆS OGSÅ: Xavi vil af med ham i januar, men ledelsen holder igen

Mediet hævder nemlig, at den catalanske klub har tilbudt ham i en byttehandel. Denne byttehandel ville sende den 26-årige forsvarer Milan Skriniar til Camp Nou. Angiveligt er dette tilbud dog blevet afvist af Serie A-klubben.

Milan Skriniar har formået at etablere sig som en af de bedste forsvarer i Inter, siden han skiftede til Milano-klubben fra Sampdoria i 2017.

I løbet af de seneste fire år har han derfor spillet en vigtig rolle for den italienske klub. Dertil var han også afgørende i deres vej mod Serie A-mesterskabet i forrige sæson.

I alt er det blevet til 189 kampe for Milan Skriniar i Inter. I disse kampe har han bidraget med ti mål og fire oplæg.

Hans flotte udvikling i Inter er dog ikke gået ubemærket hen. Tværtimod er han på radaren i flere af de største klubber i Europa, og det inkluderer også Barcelona, der altså har forsøgt at bytte sig til ham.

Interessen for Skriniar skulle angiveligt være opstået, efter Eric Garcia ikke har levet op til forventningerne, efter sit skifte til den catalanske klub på en fri transfer denne sommer.

Derudover er det heller ikke nogen hemmelighed, at Gerard Piqué er ved at være oppe i alderen. Derfor er han sandsynligvis også trådt ind i den sidste del af hans karriere som fodboldspiller.

Hertil siges det også, at Barcelona er interesserede i at skille sig af med både Samuel Umtiti og Clement Lenglet. Begge spillere skulle være på salgslisten til det kommende transfervindue.

Skulle det ske, at de to spillere bliver solgt, er Barcelona nødt til at hente nye forstærkninger til forsvaret. Netop i denne forbindelse har de angiveligt udset sig den nuværende Inter-forsvarer.

I og med, at den økonomiske situation i Barcelona sandsynligvis ikke tillader et køb af Skriniar, har den catalanske klub i stedet forsøgt at bytte sig til den 26-årige forsvarer.

Philippe Coutinho har tidligere været kædet sammen med et skifte til Serie A-klubben, men den brasilianske spiller er fortsat at finde i Barcelona. Inters interesse skulle fortsat være intakt, men de vil ikke bytte sig til ham.

LÆS OGSÅ: Aaron Wan-Bissaka i problemer med loven

Derudover er de ikke interesserede i at skille sig af med en spiller som Skriniar i en byttehandel, hvis markedsværdi også klart overstiger Coutinhos. Skal denne handel bliver til noget, skal Barcelona til lommerne.