FC Barcelona vil angiveligt hente den tidligere Chelsea-midtbanespiller Oscar som afløser for Philippe Coutinho.

30-årige Oscar skiftede fra Chelsea til Shanghai Port i Chinese Super League i 2017. Dengang blev han solgt for omtrent 60 millioner pund, svarende til 535 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 23-årig argentinsk forsvarer som Piqué-afløser

Den tidligere brasilianske landsholdsspiller siges at have sikret sig en ugeløn på 563.000 pund om ugen. Det bliver til i alt 28 millioner pund om året, hvilket svarer til 250 millioner kroner. Hans kontrakt med den kinesiske klub løber frem til 2024.

Daily Star skriver nu, at den brasilianske journalist Marcelo Bechler hævder, at Barcelona har kontaktet Oscar. De ønsker efter sigende at forhøre sig om mulighederne for et skifte til Camp Nou.

Det understreges dog, at det kan blive svært at realisere denne handel. Barcelonas økonomiske situation hæmmer dem nemlig, og de kan ikke tilbyde ham samme løn, som han får i Kina.

Barcelona er på udkig efter en afløser for Philippe Coutinho, der er blevet udlejet til Aston Villa resten af sæsonen. Opholdet kan potentielt blive permanent, da der er inkluderet en købsoption i kontrakten.

Siden sit skifte til Kina, er det blevet til 113 optrædener i den kinesiske Super League. I disse kampe har han bidraget med 34 mål og hele 73 oplæg.

Derfor var Oscar også en stor hjælp i at sikre sit hold – der dengang var kendt som Shanghai SIPG – med at vinde den kinesiske Super League-titel i 2018. Dertil hjalp han også med at vinde den kinesiske FA Super Cup i den efterfølgende sæson.

Brasilianeren har dog ikke været i aktion for sit landshold, siden han tørnede ud i en VM-kvalifikationskamp tilbage i oktober 2016.

LÆS OGSÅ: Perez er stor fan: Real Madrid planlægger at stjæle Barcelona-transfermål

Det vides ikke, om Barcelona har i sinde at leje eller købe Oscar. Dertil vides det heller ikke, om brasilianeren har interesse i et skifte til Barcelona. Det er nemlig alment kendt, at de ikke vil kunne matche de økonomiske vilkår, han har i sin nuværende kontrakt.