FC Barcelona ønsker at styrke truppen næste år, hvilket de angiveligt har planer om at gøre, ved at hente den unge Ryan Gravenberch i Ajax

Den unge hollænder har været en central del af Erik ten Hags Ajax-trup. Derudover har han også imponeret for det hollandske landshold denne sommer, hvor han bl.a. var udtaget til deres EM-trup.

LÆS OGSÅ: Interessen blusser op igen: Manchester United vil hente Barcelona-stjerne

Gravenberch har vist sig at være en pålidelig mand på midtbanen, hvor han har spillet flere roller. Han har vist, at han er dygtig på både distribution og forsvar. Desuden er han en fysisk spiller, som er noget, der er mangel på i Barcelona, ifølge Ronald Koeman.

Hvad der kan give Barcelona en fordel i denne sammenhæng, er det gode forhold mellem den catalanske klub og Ajax. De to klubber har nemlig handlet indbyrdes i flere årtier. Deres handler omfatter alt fra Johan Cruyff til Frenkie de Jong, som er den seneste spiller, der er blevet hentet i Ajax.

Den kun 19-årige Ryan Gravenberch kan blive den næste spiller, der også ender med at skifte fra Ajax til Barcelona. Det kan være et skifte, han kan overbevises om, da han kan slutte sig til både Memphis Depay og Frenkie de Jong på Camp Nou.

Det eneste, der kan være en stopklods i hans vej til Barcelona, er den økonomiske situation i Barcelona. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at den catalanske klub er presset på økonomien, og Gravenberch er næppe gratis at hente i Ajax.

LÆS OGSÅ: PSG-profil er ikke tilfreds med sin situation

Hans kontrakt med den hollandske klub udløber i 2023. Ifølge Transfermarkt har den 19-årige teenager en markedsværdi på 245 millioner kroner. Derfor er det sandsynligvis en sum i dette leje, som Barcelona skal være klar til at betale.