FC Barcelona har været kædet sammen med mange spillere de seneste uger. Nu rygtes det, at de vil hente Cesar Azpilicueta i Chelsea

Det er ikke noget nyt, at FC Barcelona har et ønske om at styrke truppen næste år. Hvad der dog heller ikke er noget nyt er, at de har en økonomi, der ikke tillader dem at foretage store indkøb.

LÆS OGSÅ: AC får ny Chelsea-kontrakt: Så meget kommer han til at tjene

Derfor er de nødt til at fokusere på at finde spillere, der er villige til at lade deres kontrakter med nuværende klubber udløbe, for derefter at skifte til Camp Nou på en fri transfer.

Netop dette håber de på at kunne overtale Chelsea-forsvarer Cesar Azpilicueta til at gøre, når sæsonen er slut. Det skriver det spanske medie Fichajes.

Den 32-årige spanske forsvarer er nemlig i det sidste år af sin kontrakt med Premier League-klubben. Til trods for dette, har han endnu ikke fået forlænget sin kontrakt med London-klubben.

Meget tyder derfor på, at han ender med at forlade Stamford Bridge til sommer. Her skulle Barcelona angiveligt stå klar med en kontrakt, der medfører, at han i fremtiden vil kunne kalde Camp Nou for hjemmebane.

Den spanske forsvarsspillere, der tidligere har spillet i Osasuna og Marseille, har været i Chelsea siden 2012. Nu kan det dog være, at hans tid i London så småt lakker mod enden. Skulle det vise sig at være tilfældet, kan Barcelona blive hans næste destination.

LÆS OGSÅ: Xavi stiller krav: Bliver kun træner, hvis Barcelona foretager fem signings

Der har dog været forlydender om, at Chelsea arbejder på en ny kontrakt til den rutinerede forsvarer. Det er derfor ikke sikkert, at Barcelona får mulighed for at hente ham på en fri transfer.