FC Barcelona viser angiveligt interesse for Tottenham Hotspur-midtbanespilleren Giovani Lo Celso. Ifølge spanske Fichajes ønsker de potentielt at bringe ham til Camp Nou denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona giver Pjanic ultimatum

Den 25-årige midtbanespiller har haft 65 optrædener for Tottenham på tværs af alle turneringer. I disse optrædener er det blevet til syv mål og fire oplæg for den 25-årige argentiner. Senest var han en del af den argentinske trup, der vandt Copa America.

På trods af, at økonomien bestemt ikke er god i den catalanske klub, har de alligevel udset sig den 25-årige argentiner, lyder det fra Fichajes.

Mediet hævder, at Barcelona er meget ivrige efter at bringe en ny midtbanespiller til klubben. Det er især gældende, efter Barcelona og Ronald Koeman gik glip af Georginio Wijnaldum, der i stedet valgte Paris Saint-Germain.

I sidste sæson var Lo Celso ramt af en skade, der holdte ham ude i en del af sæsonen. Til trods for, at han var plaget af skader, havde han alligevel 28 optrædener for London-klubben. I disse kampe blev det til fem mål og et enkelt oplæg for argentineren.

Den alsidige midtbanespiller er Premier League-spiller, men er dog ikke helt uvant med La Liga. Tidligere har han nemlig haft stor succes i Real Betis. Derfor vil han næppe have brug for lang tid til at vænne sig til at spille spansk fodbold igen.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC Barcelonas udebanetrøje for 2021/22 offentliggjort

Det vides ikke, hvad Tottenham eventuelt vil have for Giovani Lo Celso. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 27 millioner euro. Desuden har han kontrakt med den engelske klub i yderligere fire år. Derfor bliver det næppe en lav pris, han bliver solgt for, hvis det bliver en realitet.